Бджолиний прополіс

Що таке бджолиний прополіс?

Про́по́ліс (грец. πρόπολις); бджолиний клей, уза — смолиста речовина від коричневого до темно-зеленого кольору, що виробляється бджолами для замазування щілин, регулювання прохідності льотка, дезінфекції осередків сот перед засівом яєць маткою, а також ізоляції сторонніх предметів у вулику.

Що можна лікувати прополісом?

Це відмінні ліки при гастритах, виразці шлунку і дванадцятипалої кишки. Прополіс ефективно використовують при різних запаленнях, наприклад — вуха, горла, носа, слизової оболонки порожнини рота, запалень трахеї і глотки, ревматоїдному артриті.

Як приймати прополіс на спирту?

Настоянку прополісу необхідно капати в воду на 100-150 мл. Дорослим: приймати 20-60 крапель, капати в воду 2-3 рази в день 1 місяць. Дітям: 1 крапля на 1 рік життя 3 рази на день до повного одужання.

Чудодійний прополіс: лікування бджолиним «клеєм»
Застосовувати бджолиний клей можна в чистому вигляді, а також у вигляді настоянки або мазі – від цього не менш ефективний прополіс. Рецепти лікарських засобів на основі бджолопродукту Ви знайдете нижче. Для кожного з них Вам знадобиться подрібнений прополіс. Настоянка і мазь …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *