Як правильно заготовляти листя малини на чай?
Для приготування чаю відберіть маленькі і ніжні листи. Краще взяти листя, які ростуть в тіні або під густими гілками – вони більш ароматні. Розкладіть листя на сонячному місці на 1-2 дні, щоб вони злегка підсохли. Листя залийте гарячою (60-80 градусів) водою і настоюйте чай 15 хвилин.
Як Ферментувати листя на чай?
Вдома підготовлені листя (пом'яті або перепущені через м'ясорубку) потрібно укласти в ємність, накрити вологою тканиною, злегка прикрити кришкою, і залишити, час від часу нюхаючи ферментують сировину. Кеш
Як Ферментувати листя малини в домашніх умовах?
Оскільки у малини сухі листочки, десь в середині процесу додайте 2 столові ложки кип'яченої холодної води. В цілому, м'яти листя необхідно протягом 20-ти хвилин. За цей час внутрішня сторона листочків має стати не білястою, а темною. А обсяг листя повинен зменшитися приблизно в 3 рази. Кеш
Як зробити смачний чай – оригінальні рецепти гарячого напою …
УНІАН розповів як зробити домашній чай із фруктів та прянощів. Як приготувати смачний ягідний чай / фото ua. depositphotos.com. Ароматний домашній чай набагато кращий за напій з магазину, адже в його …
Залишити відповідь