Як зберегти на зиму морква без льоху

Викладіть моркву в пластикові пакети і гарненько зав'яжіть їх, випустивши зайве повітря і перекривши доступ новому. Для надійності можна використовувати вакуумні пакети або зробити їх самостійно. Для цього можна висмоктати повітря із звичайних пакетів пилососом.20 жовт. 2018 р.

Як можна зберегти моркву до весни?

Зберігання моркви на балконі Кілька місяців морква може лежати на балконі чи лоджії. За температури вище нуля морква відмінно зберігається в ящику з тирсою чи лушпинням на балконі. Якщо очікуються заморозки, урожай варто накрити товстою тканиною, старим килимовим покриттям, ковдрою чи іншою товстою тканиною.

Як обрізати і зберігати моркву?

Один з найпоширеніших методів обрізки моркви для зберігання протягом 10-12 місяців — обрізка бадилля проводиться разом з тупою головкою на 2-3 см. Якщо моркву необхідно зберігати 3-4 місяці, то варто обрізати бадилля моркви на 2-3 см вище від тупого кінця.

Як правильно зберігати моркву в холодильнику?

В холодильнику Якщо у вас 3-4 кг моркви і є великий холодильник, зберігайте її у ящиках для овочів. Для цього добре помийте овоч, залиште повністю обсушитися на паперовому рушнику, а потім складіть в ящик в кілька рядків. Залишіть у відкритому поліетиленовому пакеті.

Як зберігати моркву на зиму – 11 кращих способів зберігання
Щоб морква добре зберігалася взимку її треба вчасно і правильно збирати. Якщо викопати моркву зарано, її смакові якості будуть гірше, адже в …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *