Сулугуні та моцарелла

Яка різниця між сулугуні і моцарелою?

Запропонований цим виробником сир називався «Сулугуні Моцарела», хоча сулугуні і моцарела — два різні продукти! До того ж сулугуні солоний, а класична моцарела — ні. Українського стандарту на моцарелу немає, але є міжнародний документ CODEX STAN 262-2006. Кеш

Чого робиться сир моцарелла?

Моцарела (mozzarella) – м'який білий сир з високим умістом вологи. Походить з Італії. Зазвичай моцарелу роблять з молока італійських буйволів чи корів. У ній мало натрію та калорій порівняно з більшістю інших сирів.

Який самий корисний сир?

Одним з лідерів за корисними властивостями є пармезан. Це справжнє джерело кальцію і фосфору, в ньому багато білка і мало жиру, а поки сир витримується (24-36 місяців), в його складі сильно зменшується вміст лактози. Ще один корисний сир — моцарела.

Як приготувати Сулугуні і моцарелла – Я Шеф …
Королева італійських страв. Білосніжна, глянцева і така м’яка – моцарелла. А також візитна картка грузинської кухні – солонуватий з безліччю тонких, як шовк, шарів – сулугуні. Складові: Для моцарели: молоко – 4 л …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *