Сушіння насіння гарбуза

Гарбузове насіння для їжі можна висушити різними способами: В духовці. Промите і обсушене насіння укладають на деко, застелений фольгою або пергаментом. Духовку прогрівають, потім зменшують жар до мінімуму і сушать продукт до готовності протягом 30-40 хвилин. Насіння обов'язково перемішують кожні 5-10 хвилин.

Як сушити насіння з гарбуза?

Треба нагріти духовку до 60-80-ти градусів за Цельсієм, викласти насіння на деко в один шар та помішувати його кожні 30 хвилин, аби воно не пригоріло. Також необхідно лишити дверцята причиненими, щоб всередині добре циркулювало повітря. Швидкий метод сушіння може призвести до того, що насіння трохи підсмажиться. Кеш

Як правильно сушити гарбуз?

Для початку, гарбуз слід запекти в духовці (30-40 хвилин). Потім, м'якуш необхідно перебити в блендері, а отриману масу викласти тонким шаром на деко або посудину, в якій готують пастилу. Таким чином, гарбуз необхідно сушити в духовці або електросушарці до тих пір, доки він не стане крихким.

Як смажити гарбузове насіння в духовці?

  1. Прогрійте духовку до 180 градусів
  2. У разі якщо насіння дуже маленькі, температуру можна підняти до 200 градусів
  3. Вимиті і висушені насіння складіть в миску, додати туди ж пару ложок рослинного масла і все ретельно перемішайте
  4. При бажанні на цьому етапі можна додати трошки ваших улюблених спецій

Як сушити насіння гарбуза в домашніх умовах: всі способи …
Для сушіння підходить насіння будь-яких сортів гарбуза, тому сміливо можете використовувати те, що маєте. Дістаньте насіння …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *