Як зняти щітки склоочисника форд фьюжн

Які двірники стоять на Ford Fusion?

550 та 400 мм / Двірники для автомобіля / щітки Форд фьюжн / форд фьюжен

Яке кріплення у щіток склоочисника?

Кріплення щіток склоочисника"Гак" або "Hook" або "J-hook" Це найстаріше та універсальне кріплення. Зазвичай його позначають буквою "U". Розміри "гачка" можуть відрізнятися, найпоширеніші – 9х3 і 9х4, хоча бувають інші (наприклад у деяких моделей Audi зустрічаються дуже маленькі гачки).

Які двірники на Ford Focus 3?

Двірники для Ford Focus 3 мають розстібну конструкцію, кріплення Push Button 19mm (Велика кнопка 19мм) та довжини 730мм + 730мм. Можливе встановлення щіток довжиною від 700мм до 750мм. Важливо, що не завжди можна встановити дві однакові щітки, таке можливе тільки для щіток із симетричним спойлером.

YouTube
Заміна передніх двірників на Форд Фьюжн. Щітки склоочисника Bosch Eco | MyAutoLife – YouTube

Заміна двірників на Форд Фьюжен

Прийшла пора міняти щітки склоочисників свої вже перестали добре виконувати свою функцію. Вибір упав на Alca відгуки не погані … ціна теж не кусається.
Номери щіток для замовлення:
Alca 046000 40 см (1 шт.)
Alca 052000 56 см (1 шт.)
Подивимося на скільки вистачить.
Буває що щітки чіпляють одна одну… т.к. вони трохи більше. Я одне кріплення поставив на щітку водія від старої щітки, воно коротше а на пасажирську від нової (алка йде в комплекті зі щіткою). Тепер не чого не чіпляє.
P.s.Щітки прожили 3 місяці, не рипіли але стали погано виконувати своє завдання залишали багато смуг.У цьому винен швидше за все я, т.к. зима і були випадок що тер ними по зледенілому склу. Та й не піднімав я їх не коли від скла і примерзали вони … Пробіг за 3 місяці порядку десь 10000 км. проживуть … але і дивлячись як користуватися. Думаю за ці гроші хороший варіант.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *