Як правильно доглядати за кавовим деревом

У теплу пору року рослину поливають систематично відразу після того, як просохне верхній шар субстрату на глибину 10 мм. Взимку ж ґрунт у горщику зволожують 1 раз в 7 днів. Для цього використовують добре відстояну м'яку воду, що не містить вапна. Якщо вода буде непридатною, із-за цього деревце може захворіти.13 бер. 2020 р.

Як проростити кавові зерна в домашніх умовах?

Пророщування зерен кави Для цього кавові зерна на 12 годин кладуть в розчин соку алое (одну частину подрібненого листка алое змішати з однією-двома частинами води). Мисочку з замоченими зернами кави під час пророщення треба помістити в темне середовище, бо під дією світла властивості алое значно зменшуються. Кеш

Як росте кавове дерево?

Кавове деревце невисоке – 8-10 метрів заввишки, іноді це взагалі кущ. Вічнозелені блискучі листки «сидять» на дереві парами, навпроти один одного. З-за пазух листків з'являються білі квітки, схожі на квіти жасмину, проте трохи більші. Ягоди спочатку зеленого кольору, згодом вони поступово стають яскраво-червоними.

Де ростуть кавові дерева?

Ка́вове де́рево, кава (Coffea) — рід вічнозелених рослин з ряду тирличецвіті. Рід налічує 128 видів, які поширені в тропічній і південній Африці, тропічній Азії й на південь до Квінсленду; кава інтродукована в Центральну й Південну Америку, Китай. L. Плоди дерева використовують для приготування напою кави.

Кавове дерево: догляд в домашніх умовах, пересадка і розмно…


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *