Зміст:
Чому млинці виходять?
Секрет криється в правильному співвідношенні кількості борошна та яєць. Якщо тісто рветься, додайте ще одне яйце та ретельно перемішайте. Відразу кілька яєць вбивати не потрібно — млинці вийдуть твердими. Ще однією причиною розриву може бути велика кількість цукру.
Як приготувати млинці на воді?
Опис рецепту
- Збийте яйця віночком із цукром та сіллю. …
- До яєць додайте воду і доведіть суміш до однорідності.
- У кілька етапів введіть муку|борошно|, постійно помішуючи тісто міксером або віночком. …
- Додайте до тесту олію.
- Випікайте млинці на воді по 1-1,5 хвилини на антипригарній сковорідці.
Що робити, якщо не вистачає борошна на млинці?
Млинці на картопляному крохмалі – замість борошна можна використовувати картопляний крохмаль для приготування млинців. Вони виходять легкі та ніжні, ідеально підходять для сніданку чи десерту.
Як зробити млинці у крупі
Продовжуючи відвідування, ви даєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.
Залишити відповідь