Як зробити з гарбуза цукати

Як зробити цукати з гарбуза в сушарці?

Гарбуз потрібно очистити від насіння і нарізати скибочками. Товщина на ваш розсуд, але чим тонше, тим швидше будуть готові цукати. Далі потрібно в каструлю викласти шарами шматочки гарбуза, додати скибочки лимона і пересипати цукром. Даємо постояти 40 хвилин.

Яку страву можна приготувати з гарбуза?

Страви з гарбуза: топ-10 смачних рецептів від учасників «МастерШеф»

  1. Гарбузовий салат з огірками, помідорами та зеленню Складові: …
  2. Гарбузовий крем-суп Складові: …
  3. Гарбузова запіканка з сиром …
  4. Курка, запечена в гарбузі …
  5. Котлети гарбузові …
  6. Рисова каша з гарбузом і родзинками …
  7. Гарбузовий пиріг …
  8. Гарбузові кекси

Як правильно сушити гарбуз?

Сушіння в духовці Сушіння відбувається у два етапи: Спочатку, протягом 5 годин, овоч має сушитися при температурі 55-60 °C. Коли пройде зазначений час гарбузові шматки слід перевернути та залишити, щоб повністю охолонули. Наступний етап, сушіння гарбуза до повної готовності, вимагає збільшення температури до 75-80 °C.

Як приготувати цукати з гарбуза – легкий рецепт


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *