Шпинат що готувати

Листя шпинату відварюють, смажать, готують на пару, використовують як начинку для пирогів, та млинців, додають в тісто для лавашів і коржів. Шпинат має дуже яскравий зелений пігмент, тому листя можуть додавати в тісто не тільки для смаку, але і для його фарбування в зелений колір.5 черв. 2020 р.

Що можна зробити з Шпината?

Порада.

  • 1 Салат з шпинату, печеного буряка і сиру
  • 2 Шпинат з лимоном і часником
  • 3 Лазанья зі шпинатом
  • 4 Шпинат із шинкою
  • 5 Салат зі шпинатом, огірком і яйцями
  • 6 Гарнір із шпинату
  • 7 Фріттата зі шпинатом
  • 8 Суп із шпинату

Як правильно приготувати шпинат?

Листя шпинату добре промийте, дайте воді стекти, обріжте товсті стебла. Часник почистіть і поріжте тонкими пластинками. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте часник буквально одну хвилину, додайте листя шпинату і припустіть їх, поки вони не стануть м'якими. Додайте сік лимона і тушкуйте ще 1 хвилину.

Кому не можна їсти шпинат?

Якщо у людини є порушення водно-сольового обміну, тоді шпинат краще прибрати з раціону. Це стосується тих, хто має хвороби печінки, нирок, нефрит, захворювання жовчного міхура і підшлункової залози. При сечокам'яній хворобі медики також не рекомендують їсти рослину.

Страви зі шпинату — 10 простих та …
10 цікавих рецептів зі шпинатом Шпинат з беконом і соусом бешамель. Інгредієнти: 400 г свіжого шпинату; 3-4 смужки бекону; 1 цибулина; 1 зубчик часнику; 2 столові ложки вершкового масла ;


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *