Що потрібно дереву ялинки

Рослина не вимагає особливих умов: вона може рости в тіні, на засушливій території на та бідному ґрунті. Молоду ялинку потрібно обов'язково поливати влітку в спеку. На 1 дерево потрібно близько 12 літрів води. Періодично ґрунт рихлять, але не глибше ніж на 7 см.

Як доглядати за ялинкою в домашніх умовах?

Рослину слід обприскувати (не менше 1 разу на день), а також поливати один-два рази на тиждень. Воду для поливу треба брати м'яку, відстояну, але не тепліше кімнатної температури. Поливати в міру підсихання земляної грудки, забезпечуючи рівномірну помірну вологість ґрунту.

Яку землю для ялини?

Ялинки не вимогливі до грунту, добре ростуть як на супіщаних, суглинних землях, чорноземах, так і на кам'янистих ділянках, проте для повноцінного росту краще використовувати родючі грунти. Що дуже погано – болотисті грунту і тривале затоплення кореневої системи високо стоять грунтовими водами.

Як правильно посадити ялину?

Як правильно посадити ялинку Ялинку необхідно пересаджувати тільки з грудкою землі, щоб не пошкодити кореневу систему хвойної рослини. Посадкова яма повинна бути в півтора-два рази більше самої грудки ялинки. В ями бажано додавати спеціальні суміші торфу і грунту, які можна купити в магазинах міста.

Ялина: посадка й догляд, вирощування взимку і …
Рослина ялина – струнке однодомне вічнозелене дерево заввишки до 40 і більше метрів. Коренева система у ялини перший …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *