Помідори зелені фаршировані зеленню та часником

Де тримати зелені помідори щоб достигли?

Щоб прискорити достигання, помідори поміщають в тепле місце. Найкраще для додаткового дозрівання томатів розмістити їх у добре провітрюваному та досить вологому приміщенні з температурою 20-25°C. Помідори розкладають на полицях, в кошиках або ящиках у кілька шарів, не товщих за 20 см.

Як використати зелені помідори?

Рятуємо зелені помідори: 10 смачних заготовок на зиму

  1. 1 Пікантні зелені помідори
  2. 2 Салат із зелених помідорів з морквою
  3. 3 Мариновані зелені помідори без стерилізації
  4. 4 Помідори «Пальчики оближеш»
  5. 5 Фаршировані зелені помідори на зиму
  6. 6 Закуска з зелених помідорів по-грузинськи
  7. 7 Гострий соус з зелених помідорів

Скільки стерилізувати зелені помідори?

Готуємо маринад: у воду кладемо цукор, сіль, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, після чого додаємо оцет. Знімаємо маринад з вогню і заливаємо ним помідори в банках. Прикриваємо кришками, ставимо стерилізувати на 10 хвилин (час відраховується після закипання).

Зелені помідори, фаршировані часником


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *