Пшениця для хліба сорту

Зерно ярої пшениці використовують для випікання якісного хліба, хлібобулочних виробів, виробництва кращих сортів макаронів, вермішелі, манної крупи. Також яра пшениця має і кормове значення, зокрема її можна використовувати для виготовлення комбікорму, висівки як концентрований корм, солому і полову – як грубі корми.2 груд. 2020 р.

Яка різниця між твердою і м’якою пшеницею?

Тверда пшениця відрізняється підвищеним вмістом білку. Добре підходить для отримання хлібних сортів борошна. Крохмальні зерна тверді і не кришаться в процесі помелу. М'яка пшениця має м'який ендосперм, крохмальні зерна добре кришаться при перемелюванні. Кеш

Який клас пшениці краще?

Зерно пшениці групи «A» є високоякісною пшеницею, що має високий вміст білків, добру глибину забарвлення та низький вміст вологості. Вона використовується для виробництва високоякісного борошна та хліба, а також для інших харчових продуктів.

Що таке тверді сорти пшениці?

Пшениця тверда, арнаутка (Triticum durum або Triticum turgidum підвид. durum), це тетраплоїдний вид пшениці. Це другий найбільш культивований вид пшениці після звичайної пшениці, хоча вона становить лише від 5 % до 8 % світового виробництва пшениці.

Класифікація пшениці | Yara Україна


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *