Яким вітаміном багата квашена капуста

Квашена капуста у холодну пору року є джерелом вітамінів (С, К, Р, U, вітаміни групи В), амінокислот, пробіотиків, флавоноїдів. Ці сполуки позитивно впливають на роботу мозку, стимулюють утворення еритроцитів, нормалізують обмін речовин і забезпечують безперебійну роботу всіх органів.14 жовт. 2022 р.

Що лікує квашена капуста?

Сік капусти лікує систему травлення Сік квашеної капусти також має корисні властивості. Його використовують для лікування виразки шлунка і кишківника, рекомендують для лікування гастриту з підвищеною кислотністю, холециститу і панкреатиту.

Кому не можна їсти квашену капусту?

Квашена капуста містить безліч бактерій та клітковини, які можуть спричинити утворення газів у кишківнику та подразнювати слизову оболонку органів травлення. Квашена капуста протипоказана людям з вираженою формою гастриту, виразкою шлунка та іншими захворюваннями шлунково-кишкового тракту в період їх загострення.

Яка користь від квашеної капусти?

Вона захищає від токсинів, запалення та шкідливих мікроорганізмів, клітковина, якої багато в овочі, ефективно запобігає запорам. Користь квашеної капусти для печінки в першу чергу в тому, що вона підтримує водно-сольовий баланс в організмі на рівні, що зменшує згубну дію алкоголю. Кеш

Квашена капуста: Властивості та протипоказання | Спосіб життя
Квашена капуста багата вітамінами a, b і c. Вітамін a необхідний для розвитку кісток; вітаміни В1 і В2 необхідні центральній нервовій системі, так як перешкоджають пам’яті і уповільнюють …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *