Калорійність дині – 34 ккал на 100 г продукту. Вживати диню потрібно між основними прийомами їжі (за 2 години або через 2 години після їжі), інакше настане відчуття тяжкості в шлунку. При цьому не варто їсти понад 300 г динної м'якоті в день.3 серп. 2020 р.
Коли не можна їсти диню?
Диню не можна їсти годуючим мамам і немовлятам, оскільки вона погано засвоюється дитячим організмом. Не можна їсти диню при хворобах шлунка, нирок і жовчного міхура. Цей продукт також дуже погано поєднується з молоком і алкогольними напоями. Таке поєднання може накликати на вас діарею.
Для чого корисна диня?
Зокрема, диня містить велику кількість антиоксидантів, серед яких такі, як холін, зеаксантин і бета-каротин. Ці сполуки, своєю чергою, знижують ризик розвитку цілої низки захворювань. Антиоксидант зеаксантин у складі дині покращує фільтрацію шкідливих сонячних променів.
Скільки калорій в дині?
Скільки калорій в дині? Калорійність дині (для більшості популярних в Україні сортів): 35 ккал на 100 г м'якоті без шкірки.
Диня – користь дині, калорійність, чим корисна диня — УНІАН
Калорійність дині – 34 ккал на 100 г продукту. Вживати диню потрібно між основними прийомами їжі (за 2 години або через 2 години …
Залишити відповідь