Мармелад із чорної смородини в домашніх умовах на зиму

Як сушити чорну смородину в домашніх умовах?

Сушка в духовці Деко необхідно застелити двома шарами пергаменту або харчової фольги та обережно помістити на нього смородину, одним шаром. Духовку варто перед цим прогріти до 45 °С, а вже потім відправити до неї форму з ягодами на 60 хвилин. За цей час плоди повинні трохи підсохнути.

Що можна зробити з чорної смородини на зиму?

Користь і шкода ягід Дуже важливо встигнути вчасно зробити заготовки на зиму з корисної чорної смородини. Їх можна заморозити, засушити, приготувати варення або просто перетерти з цукром або фруктами без варіння. Ці живі ласощі будуть радувати домочадців і гостей протягом довгих холодних вечорів.

Коли удобрювати смородину?

Удобрювати смородину можна в першій половині квітня, коли вже не буде "мінусових" температур. Перед внесенням добрива розпушіть грунт навколо куща, щоб коріння краще ввібрало речовину.

Мармелад из черной смородины: пошаговый рецепт с фото
Как приготовить Мармелад из черной смородины в домашних условиях. Пошаговый кулинарный рецепт домашнего мармелада из черной …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *