При підвищеному тиску для приготування напоїв рекомендують використовувати плоди та суцвіття глоду. Квіти або ягоди глоду можна просто заварювати в термосі. Для цього сухі подрібнені плоди (2 чайні ложки) заливають окропом (0,5 л), настоюють і через 30 хвилин можна приймати невеликими порціями впродовж дня.17 трав. 2023 р.
Як заварювати глід в домашніх умовах?
Спосіб приготування
- Помістіть глід в каструльку. Залийте окропом.
- Поставте на водяну баню на 30 хвилин.
- Зніміть ємність та накрийте її кришкою. Дайте засобу постояти протягом 10–15 хвилин. …
- Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Як правильно вживати глід?
Рекомендовані дози для дорослих та підлітків віком 14 – 18 років – по 1/3 – 1/2 склянки відвару 2 – 3 рази на день. Дітям 12 – 14 років і жінкам уперіоди вагітності та годування груддю рекомендують вживати по 1/8 – 1/4склянки настою 2 – 3 рази на день.
Скільки можна пити глід?
Приймати настоянку глоду в лікувальних і профілактичних цілях потрібно по 30 крапель, 3 або 4 рази на день, до прийому їжі.
Засіб від безсоння з глоду. Як правильно заварювати глід?
Глід протипоказаний у період вагітності та годування грудьми, при вегетативно-судинній дистонії, захворюваннях печінки; обережно його повинні вживати гіпотоніки.
Залишити відповідь