Як заварювати глід при гіпертонії

При підвищеному тиску для приготування напоїв рекомендують використовувати плоди та суцвіття глоду. Квіти або ягоди глоду можна просто заварювати в термосі. Для цього сухі подрібнені плоди (2 чайні ложки) заливають окропом (0,5 л), настоюють і через 30 хвилин можна приймати невеликими порціями впродовж дня.17 трав. 2023 р.

Як заварювати глід в домашніх умовах?

Спосіб приготування

  1. Помістіть глід в каструльку. Залийте окропом.
  2. Поставте на водяну баню на 30 хвилин.
  3. Зніміть ємність та накрийте її кришкою. Дайте засобу постояти протягом 10–15 хвилин. …
  4. Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди.

Як правильно вживати глід?

Рекомендовані дози для дорослих та підлітків віком 14 – 18 років – по 1/3 – 1/2 склянки відвару 2 – 3 рази на день. Дітям 12 – 14 років і жінкам уперіоди вагітності та годування груддю рекомендують вживати по 1/8 – 1/4склянки настою 2 – 3 рази на день.

Скільки можна пити глід?

Приймати настоянку глоду в лікувальних і профілактичних цілях потрібно по 30 крапель, 3 або 4 рази на день, до прийому їжі.

Засіб від безсоння з глоду. Як правильно заварювати глід?
Глід протипоказаний у період вагітності та годування грудьми, при вегетативно-судинній дистонії, захворюваннях печінки; обережно його повинні вживати гіпотоніки.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *