Підживлення моркви та буряків у серпні

В серпні потрібно підгодувати зростаючу моркву і буряк фосфорно-калійним добривом. Для цієї мети відмінно підходить деревна зола, так як в ній міститься багато калію, фосфору, а також комплекс мікроелементів, необхідних для нормального розвитку рослин.

Яким добривом підживити моркву?

Є хороші методи підживлення морквин. Для перших підживлень моркви потрібно дві склянки попелу із дерева, столова ложка нітрофоски, 20 грамів калійної селітри та додати по 15 грамів суперфосфату та сечовини на відро води. Вносити добриво потрібно після поливу моркви. Моркву можна підживити і дріжджовим розчином.

Коли Підживляти буряки?

В червні листя буряка не забудьте підживити розчином марганцівки, сечовиною і борною кислотою. Вносять підживлення вранці і ввечері. Завдяки таким маніпуляціям урожай можна буде зібрати вже наприкінці серпня — початку вересня. Кеш

Як підживити буряки?

Чим корисно удобрювати листовий буряк Восени його удобрюють з розрахунку на 1 кв. м перепрілим гноєм (5 кг), суперфосфатом (20 г), хлоридом калію (15 г). Навесні одночасно з неглибоким розпушуванням вносять підживлення у вигляді сірчанокислого амонію (по 10 г на 1 кв. м).

Чим «підживити» моркву та буряк в серпні – ProstoWay


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *