Як приготувати баклажани без шкірки

Як смажити баклажани на сковороді?

Чисті баклажани наріжте круглими шматочками товщиною близько 1 см. Налийте в сковороду рослинного масла (не шкодуйте його) і розігрійте. Потім в розпечене масло покладіть кругляшки і обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Приблизно за 3-4 хвилини на кожну сторону.

Як підготувати баклажани до смаження?

Як правило, баклажани перед запіканням або смаженням необхідно нарізати і посипати сіллю, щоб позбутися гіркоти. Потім воду злити.

Як приготувати баклажани на грилі?

Баклажани помийте і поріжте уздовж смужками товщиною 3-4 мм. Посоліть, поперчіть і збризніть оливковим маслом. Викладіть баклажани на решітку для гриля і обсмажуйте на мангалі протягом 7-8 хвилин періодично перевертаючи.

Баклажани в духовці — 13 рецептів приготування
Склад необхідних продуктів: печериці (інші гриби) — 300 г; сир — 200 г; баклажани — 5 шт.; морква — 2 шт.; фарш м’ясний — 500 г; помідори — 5 шт.; перець солодкий; пісне масло — 100 г; соус Бешамель — 150 г; цибуля порей і ріпчасту) — по 2 шт.; зубки часнику — 6 шт.; сіль, паприка, майоран. Спосіб приготування:


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *