Як замаринувати червонокачанну капусту

Як замаринувати червону капусту?

Капусту тонко нашинкувати. Добре пом'яти із сіллю та викласти в півлітрову банку. Окремо воду з усіма спеціями, цукром і оцтом довести до кипіння й залити капусту гарячим маринадом. Ще гарячу банку із капустою можна поставити в гарячу воду на 10-15 хвилин, щоб вона добре промаринувалася.

Як приготувати червону капусту?

Вершкове масло розтопіть в каструлі, додайте капусту і протушкуйте кілька хвилин. Потім додайте оцет, журавлинний сік та цукор, перемішайте. Посоліть. Зменшіть вогонь і тушкуйте капусту на невеликому вогні, періодично помішуючи, приблизно годину або до готовності. Кеш

Як запекти синю капусту?

  1. Капусту помити, тонко нашаткувати. Цибулю почистити, дрібно порубати ножем.
  2. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло. …
  3. Додати капусту та нарізане невеликими шматочками яблуко.
  4. Приправити оцтом, сіллю і медом. …
  5. Накрити кришкою і готувати, періодично помішуючи, півтори години на слабкому вогні.

Червонокачанна капуста маринована рецепти …
З одного вилка червонокачанної капусти можна приготувати велику кількість маринованого овоча. В рецепті використовуються перчик, гвоздика, лаврушка, які надають аромат і смак. Ці спеції досить поширені при маринуванні, а ось корицю не часто використовують у таких заготовках. Але така …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *