Підживлення часнику борною кислотою

Борна кислота У 1 л гарячої води розводимо 2 г борної кислоти. Додаємо до отриманого розчину 9 л холодної води. Цим складом обприскуємо рослини у суху погоду.8 лип. 2023 р.

Як підживити перець борною кислотою?

Для підтримки бору в грунті, потрібно проводити підгодівлю безпосередньо в грунт 1 раз в 3 роки. Для цього треба в 10 л води розвести 1 г борної кислоти, і поливати з умовою 1 л розчину на 1 м2 ділянки. Після поливу добре розпушити грунт.

Коли підживлювати помідори борною кислотою?

Томатам потрібно лише 2 обробки за весь сезон: під час масового цвітіння та через 10-14 днів після першого обприскування, тобто під час зростання зелених плодів.

Як підживити рослини борною кислотою?

Борна кислота для цвітіння Бор незамінний не лише в городі, але і у квітнику. Декоративні рослини також підгодовують розчином борної кислоти. Оптимальна концентрація для обприскування більшості видів квітів — 0,5 г на 10 л води. Для кореневої підгодівлі готують більш "сильний" розчин: 1-2 г на 10 л води. Кеш

Підживлення часнику – коли необхідно проводити процедури, …
Повторну (через 14-15 днів після першої) підгодівлю часнику має сенс провести нітроамофоски. Це мінеральне добриво містить необхідний набір елементів: сірку, магній, калій і азот в двох формах. Перед тим як підгодувати часник навесні нітроамофоски необхідно ретельно видалити з …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *