Як правильно чистити та приготувати сироїжки

Як правильно чистити гриби сироїжки?

Злегка пошкребти ножем шапку і ніжку, видаляючи сміття, що налипло. Також необхідно швидко пройтися ножем трубчастим шаром, так як там часто збирається бруд. Потім протерти весь гриб паперовою серветкою, видаляючи дрібне сміття. За бажанням можна почистити капелюшок гриба від шкірки. Збережена копія

Як правильно готувати сироїжки?

Так, сироїжки потрібно варити:

  1. для смаження, гасіння та запікання – 5-10 хвилин;
  2. для заморожування – 20 хвилин;
  3. для засолювання гарячим способом – 7-10 хвилин;
  4. для маринування – від 15 хвилин залежно від рецепту;
  5. для супу – 10-15 хвилин.

Збережена копія


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *