Начинка для індички на день подяки

Індичка на День подяки: рецепт начинки Для нього вам знадобиться: хлібець кукурудзяний, бекон, цибуля, горіхи, селера, розмарин, шавлія, бульйон курячий. Для початку потрібно висушити хліб, пізніше – обсмажити бекон, бажано не вершковому маслі.18 серп. 2020 р.

Чем нафаршировать индейку на День Благодарения?

Американцы с немецкими корнями используют квашеную капусту и сосиски. Уроженцы России фаршируют индейку жареными грибами.

Почему именно индейка на День благодарения?

Почему на День благодарения готовят индейку По преданию, одним из главных блюд первого Дня благодарения была именно жареная индейка. Эта птица, которая водилась в лесах Северной Америки, полюбилась колонистам благодаря своей неприхотливости в еде, быстрому росту и крупным габаритам (до 11 кг).

Что кладут в индейку?

Внутрь индейки часто кладут фрукты, лимоны, свежие пряные травы вроде шалфея, душицы, розмарина. 3. Лучше всего поместить индейку на решётку, а решётку поставить в противень, многие духовки оснащены готовым набором решётка плюс глубокий противень.

Індичка на День подяки 2020: 3 правильних рецепти
Спосіб приготування: 1. М’ясо індички підготувати, помити, просушити. 2. Розтопити вершкове масло, перемішати його з перцем, сіллю і розмарином. 3. Шкіру відокремити від м’яса і помістити між ними вершкову суміш. 4. Щоб шкіра не рвалася, індичка повинна бути кімнатної температури. 5.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *