Сушіння яблук на повітрі в домашніх умовах

Яблука промийте, просушіть та розріжте на часточки. Поступово розкладіть шматочки на піддони, але не дуже щільно, щоб гаряче повітря могло вільно циркулювати між яблуками. Встановіть температуру 60 градусів (або рекомендовану в інструкції) і тримайте до готовності.6 серп. 2022 р.

Як сушити яблука в сітці?

Такий спосіб підходить літом, за жаркої погоди. Восени висушити яблука в такий спосіб навряд чи вдасться. Щоб висушити яблука в такий спосіб, підготовлені фрукти розкладають на сітку, на папір, на деко і сушать протягом 3-4 днів, щодня перемішуючи. Щоб захистити від шкідників, яблука накривають марлею.

Як правильно сушити фрукти в домашніх умовах?

Фрукти сушать на свіжому повітрі, в духовках або спеціальних електросушарках. Вони дозволяють рівномірно просушити фрукти, уникнувши гниття та потрапляння комах. Для сушіння різних фруктів потрібен різний час. Час може залежати від товщини кусочків, вмісту вологи у фруктах, вмісту цукру, вологості повітря та ін.

Як правильно підготувати яблука для сушки?

Яблука необхідно нарізати тонкими скибочками або кружальцями і розкласти на широкі листи або сітки в один шар. Щодня їх треба перевертати. Ще один варіант – нанизати порізані плоди на нитки та підвісити їх у дворі. Для захисту від комах рекомендується накрити тонким шаром марлі.

Як сушити яблука в домашніх умовах: 7 способів


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *