Як приготувати солянку в домашніх умовах

Що входить до складу солянки?

До складу солянок входять солені огірки, помідори, оливки, лимон, каперси, цибуля, лавровий лист. М'ясну — готують з додаванням відвареного м'яса, ковбаси, сосисок, копченої грудки, свинячих чи телячих нирок та серця. Щоб надати солянці гострого смаку, перед закінченням варіння додають проціджений огірковий розсіл.

Що потрібно щоб зварити солянку?

Інгредієнти для солянки

  1. яловича груднина — 700 г
  2. цибулина — 1 шт. ( для бульйону)
  3. лавровий лист — 2 шт.
  4. чорний перець горошком
  5. копчені свинячі ребра — 300 г
  6. кістка яловича цукрова — 300-400 г
  7. шинка — 200 г
  8. ковбаса копчена — 200 г

Яку солянку відпускають без сметани?

Частіш за все солянки є стравами порційними, замовними, але можна їх готувати і масово. Рибні солянки відпускають без сметани, а м'ясні зі сметаною.

Збірна солнка з копченостями: як приготувати
Потім додай томатну пасту і обсмаж 2 хвилини, помішуючи. Додай зажарку в солянку і вари 10-15 хвилин. …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *