М’ята колись зрізати на зиму

Коли зрізати м’яту на зиму?

Збираємо м'яту в суху нежарку погоду, найкраще – вранці чи ввечері, коли на листках немає роси. Найкращі місяці для збирання врожаю – липень та серпень. Кеш

Коли обрізати м’яту?

Збирати м'яту слід в перші два літніх місяці. Саме в цей період вона найбільш ароматна і найбільш цілюща. Кеш

Як на зиму заготовити м’яту на зиму?

Заморожування м'яти на зиму Заморожування без бланшування. Листя м'яти подрібнюємо і поміщаємо в контейнер для зберігання продуктів. Термін зберігання не більше дев'яти місяців. Пізніше м'ята втратить свої корисні властивості.

Збір м’яти перцевої на зиму. Заготівля, час збору м’яти – як …
М’ята – це дуже корисна лікарська рослина, тому її обов’язково необхідно заготовувати на зиму. Час збору м’яти доводиться на саму середину літа: червень-липень місяці. У цей час відбувається цвітіння, бутонізація, рослини. Інгредієнти: М’ята Щоб засушити м’яту, треба зрізати стебла разом з листям. Для цього краще скористатися ножем …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *