Маринована Червона капуста на зиму

Як замаринувати червону капусту?

Капусту тонко нашинкувати. Добре пом'яти із сіллю та викласти в півлітрову банку. Окремо воду з усіма спеціями, цукром і оцтом довести до кипіння й залити капусту гарячим маринадом. Ще гарячу банку із капустою можна поставити в гарячу воду на 10-15 хвилин, щоб вона добре промаринувалася.

Як приготувати мариновану капусту на зиму?

Рецепт приготування маринованої капусти з буряком на зиму:

  1. Нашаткувати капусту.
  2. Натерти на великій тертці моркву і буряк.
  3. Нарізати пелюстками часник.
  4. Все перемішати.
  5. Зварити маринад.
  6. Утрамбувати щільно овочі в банку. …
  7. Дати повністю охолонути, накрити кришкою і поставити в холодильник на 24 години.

Кеш

Як швидко замаринувати цвітну капусту?

Для цього в окремій каструлі нагріти 1 літр води, додати сіль, цукор, рослинну олію і перець горошком. Коли вода закипить влити в маринад оцет і вимкнути. Залити капусту з морквою і часником гарячим маринадом. Зверху придавити капусту пресом і залишити на добу маринуватися при кімнатній температурі.

Маринована червона капуста швидкого приготування – 7 …
Червонокачанна капуста, замаринована на зиму, допоможе урізноманітнити щоденний раціон і забезпечить корисними вітамінами в холодну пору року.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *