Хрін до столу

Кому не можна їсти хрін?

Хрін не рекомендується вживати при виразці, гастриті, захворюваннях печінки і нирок, підвищеній кислотності шлунка, вагітності, алергії.

Як замаринувати хрін в домашніх умовах?

Буряк, залитий водою залишаємо при кімнатній температурі на 10 хвилин. Через 10-15 хвилин проціджуємо буряк через марлю прямо в банку з натертим коренем хріну. У банку з хріном додаємо сіль, цукор та оцет. Хрін перемішуємо, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник, щоб він як слід настоявся. Кеш

Що лікує хрін?

Гострі прянощі, такі як хрін, допомагають організму протистояти вірусам і регулювати потрібну температуру тіла. Хрін ще й допомагає організму зігрітися. Спеція має загальнозміцнювальну, протизапальну і бактерицидну дії. Крім того, хрін також має бактерицидну, противірусну і відхаркувальну дію.

Хрін домашній – Душевні рецепти Сергія …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *