Як розтопити віск

Віск необхідно нагріти, розмістивши його в ємності – мисці, каструлі, кухлі. Проводити процедуру краще всього в пароварці або в електродуховці, але можна скористатися і водяною банею, організованої на плиті. Нагрійте продукт до 62-630 Цельсія і періодично помішуйте стрижнем термометра, паличкою.

Як розтопити віск для свічок?

Розплавте віск на водяній бані. Головне – поставте мінімальне нагрівання і постійно помішуйте віск. У центрі ємності для свічки смужкою скотчу закріпіть підставку з ґнотом або шматочком вати. Повільно налийте розплавлений віск у ємність, притримуючи ґнот, щоб він не нахилявся.

Як правильно розігріти віск для депіляції?

Не хвилюйтеся! Із сучасним воском зробити депіляцію — простіше простого. Помістіть віск для депіляції в гарячу водяну баню та нагрійте до потрібної температури. Щоб перевірити, чи віск має належну температуру, нанесіть невелику кількість на зап'ястя.

Як правильно плавити віск в домашніх умовах?

Досить засипати гранули в ємність і залишити на 15-20 хвилин до повного розчинення. Матеріал повинен нагадувати по консистенції густу сметану. Якщо віскоплав відсутній, наприклад, в домашніх умовах, можна розтопити матеріал на водяній бані. Кеш

Як розтопити віск в домашніх умовах: головні способи
Як розтопити віск в домашніх умовах: головні способи. Продукція бджільництва завжди користувалася величезним попитом не тільки при вживанні в їжу, але і для лікування багатьох захворювань. Багато читачів досить часто задають питання: як розтопити бджолиний віск і не втратити …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *