Як із звичайного рису зробити пропарений

Як пропарити рис у домашніх умовах?

Візьміть каструлю з товстим дном, висипте в неї крупу із сита, знову залийте водою. Співвідношення має бути таким: одну частину рису 1,25 частини води. Поставте каструлю на сильний вогонь, але не закрийте кришкою. Зачекайте, поки закипить вміст. Збережена копія

Як роблять пропарений рис?

Пропареним називається рис, що пройшов додаткову технологічну обробку перед лущенням. Його спочатку замочують у воді, потім при низькому тиску обробляють гарячою парою і просушують. Під час цієї процедури 80% корисних речовин із лушпиння проникають углиб зерна, підвищуючи його цінність.


Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *