Як солити грузді білі холодним

Як правильно засолити білі грузді?

Розкладіть грузді по банках, пересипаючи пластинками часнику і хрону, перцем горошком, листям чорної смородини і лавра. Гриби укладайте досить щільно. Закрийте банки кришками, але не до кінця, помістіть на тарілки, щоб було куди стікати соку. Помістіть банки в холодне місце на 40 днів. Кеш

Як засолити грузді гарячим способом?

Довго варити розсіл не потрібно, і досить просто закип'ятити його, і розчинити сіль. Залийте гарячим розсолом гриби, і закрийте банки пластиковими кришками. Якщо розсіл залишився, поки не виливайте його. Покачайте трохи банки, щоб піднялися бульбашки повітря, які могли сховатися між грибів. Кеш

Як квасити білі гриби?

У закипілий розсіл опустіть очищені та вимиті білі гриби і відварюйте їх 15-20 хвилин, час від часу знімаючи піну. За 3 хвилини до готовності додайте в розсіл кілька часточок часнику, лавр, перець горошком і гвоздику. Акуратно шумівкою витягніть гриби і розкладіть їх по банках.

Як правильно солити грузді на зиму в домашніх умовах …
Білі грузді – гриби примхливі, тому з їх підготовкою доведеться трохи повозитися. Перед варінням (для засолювання гарячим способом) грузді вимочують 1-3 години в холодній, злегка підсоленій воді. Гриби, які будуть солити холодним способом, необхідно вимочувати три …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *