Як варити варення фейхоа

Як варить варення?

Варити варення найзручніше у великій каструлі або мисці, де його можна добре перемішувати. Підготовлені плоди потрібно скласти в миску, залити гарячим цукровим сиропом і витримати 3-4 години, щоб сироп просочив ягоди або плоди. Готовий сироп повинен бути прозорим, підігрітим до температури не нижче 90° С.

Як смачно приготувати фейхоа?

Взяти кілограм фейхоа, подрібнити ягоди. Викласти їх у каструлю, влити воду і додати цукор. Безперервно помішуючи, потримати на вогні суміш п'ять хвилин, при цьому знімаючи пінку. Розлити по стерилізованих банках і закатати.

Скільки часу потрібно варити варення?

Ідеально тримати варення на середньому або малому вогні до кипіння. Дати покипіти 5 хвилин, забрати з вогню та настояти 10-12 годин. Але є різні способи варити варення: в один прийом або в три (п'ятихвилинка, наприклад).

Як правильно варити варення з фейхоа: рецепти …
Варення без варіння; складові; Відео: приготування варення з фейхоа без варіння; Рецепт приготування; Оригінальна варення; складові; Рецепт …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *