Як закочувати компот із червоної смородини

Скільки часу стерилізувати компот з смородини?

Щоб простерилізувати кришку, просто опустіть її в киплячу воду на 3-4 хвилини. Банку з компотом перевертаємо догори дном і укутуємо чимось теплим.

Як правильно закривати компот?

Фрукти необхідно почистити, розділити на часточки і прибрати з них прожилки. Закип'ятити 1 літр води, додати склянку цукру, і отриманим сиропом залити мандаринові часточки. Банки накрити кришками, півгодини простерилізувати, закрутити, перевернути і дати охолонути.

Скільки часу стерилізувати компот з черешень?

Від початку кипіння води в каструлі стерилізувати півлітрові банки 10 хвилин, літрові – 15 хвилин, трилітрові – 20 хвилин.

Компот із червоної смородини на зиму: 6 рецептів
Як ви розумієте, компот процес творчий, більше ягід і цукру, буде насичений, менше, менш концентрований. Пропоную простий і смачний яблучно-смородиною компот без стерилізації на зиму. Дуже смачний. Якщо взяти кислі яблука, вони додадуть приємну кислинку, внесуть освіжаючу …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *