Пупок у курки

Скільки потрібно варити курячі пупки?

Екщо пупки (народна назва курячих шлуночків) зрілих курок обробляються 1,5 години в каструлі і 30 хвилин в скороварці, то субпродукт, отриманий з молодих птахів і курчат дійде до готовності за 30 і 15 хвилин відповідно. А перед смаженням їх досить відварювати всього 10 хвилин.

Яка користь курячих шлунків?

Курячі пупки (інший варіант назви шлуночків) містять 40% денної потреби В12 на 100 г.. Цей вітамін міститься лише у продуктах тваринного походження. Він дуже важливий для організму, зокрема: бере участь в метаболізмі, кровотворенні, роботі головного мозку та нервової системи. Кеш

Як очистити курячі шлунки?

Чистимо внутрішню частину під холодною водою, видаляючи все зайве. Якщо забруднення дуже сильне, слід використовувати сіль. Категорично заборонено намагатися нарізати відразу все курячі шлунки, щоб потім їх чистити. Запах при цьому буде нестерпним. Кеш

Что такое куриные пупочки на самом деле?


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *