Що роблять із огірків

Що можна зробити з квашених огірків?

Огірковий розсіл можна використовувати в супі, маринаді для м'яса і навіть у випічці. Огірковий розсіл відомий дорослим як відмінний засіб від похмілля. Однак це не єдина корисна властивість розсолу. Рідину з солоних огірків можна додати в випічку, використовувати для маринування м'яса або зварити суп на її основі.

Яка користь від огірків?

Огірки містять чимало поживних речовин, які необхідні нашому організму. До їхнього складу входять: вітамін B, тіамін, рибофлавін, клітковина, вітамін К, рослинний білок, пантотенова кислота, вітамін С, глюкоза, жири, калій, марганець, кальцій, магній, ніацин, цинк, фолієва кислота, вітаміни B5 та B6.

Яка користь від квашених огірків?

ентеросорбентів, які сприяють виведенню токсинів з організму; харчових волокон в овочах, які дозволяють почуватись ситим; молочної кислоти, яка утворюється у процесі квашення та знижує рівень pH, завдяки чому поліпшується процес травлення їжі та засвоєння поживних речовин в організмі.

20 дуже смачних заготовок з огірків на зиму. Покрокові рецепти
Рецепт спеціально для тих, кому не подобається консервація з оцтом. Тобі знадобиться: 1 кг огірків, 1 ч.л. цукру, 1,5 ст.л. солі, 5 гілочок кропу, 4 зубчики часнику, 1 лист …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *