Як зварити варення з чорниці?
Чорничне варення з яблуками Ягоди чорниці ретельно переберіть, помийте і дайте стекти воді. Потім засипайте їх цукром і залишайте на кілька годин, щоб ягоди пустили сік. Як тільки чорниця пустить сік, її ставлять на маленький вогонь. Варять близько 10 хвилин після закипання, знімаючи піну і часто помішуючи. Кеш
Як закрити варення з чорниці?
Засипати ягоди цукром і залишити на 1-2 години. Покласти каструлю на середній вогонь та довести її вміст до кипіння, періодично помішуючи дерев'яною ложкою. Зменшити вогонь і проварити варення рівно п'ять хвилин. Розлити гаряче варення по стерильних банках і закатати. Кеш
Як засипати чорниці цукром?
Ретельно перебрати ягоди, помити і просушити. Потім засипати цукром і подрібнити блендером. Наповніть чорницею сухі стерилізовані банки. Зверху засипте цукром і закрийте пластмасовими кришками.
Варення з чорниці: 6 кращих рецептів – «Поличка»
У цьому рецепті варення використовуються відразу три ягоди – чорниці, смородина і малина. Воно матиме яскраво виражений смак смородини, аромат малини і присмак чорниці теж збережеться.
Залишити відповідь