Чому біліє чорнослив

Що буде якщо кожен день їсти чорнослив?

У чому користь чорносливу У чорносливі чимало калію, що покращує роботу серцево-судинної системи і знижує ризик інфарктів та інсультів. А ще у ньому є клітковина і сорбіт, який позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту. Загалом можна відчути навіть омолоджувальну дію.

Кому не можна їсти чорнослив?

Чорнослив протипоказаний до вживання людям, які хворіють на діабет та ожиріння, адже його часто обробляють цукровим сиропом. Також чорнослив не радять вживати матерям, які годують грудьми.

Чому чорнослив заливають гарячою водою?

Якщо твердий чорнослив, його допустимо на короткий час залити гарячою водою для розм'якшення.

Чорнослив — Вікіпедія
Чорно́слив — сушені плоди слив. В Україні відомий також копчений чорнослив, його плоди мають специфічний запах і смак диму. Слива відома з часів Римської імперії. Багата вітамінами групи В. Використання: для приготування компотів, лікувального харчування при …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *