Коли солити часник

Солити часник краще, коли він у стані середнього ступеню зрілості, і його лушпиння ще м'яке. Солять часник головками, або зубчиками, з використанням різних спецій. Ці спеції дещо змінюють колір головок, і їх смак.

Як засолити часник?

На 1 літр холодної води треба 2 столові ложки солі. У воді розчиніть сіль і залийте цим розсолом часник у банках. Закрийте банки пластиковими кришками й залиште часник засолюватися.

Як захистити часник від хвороб?

Інколи хворобу виявляють вже під час зберігання голівок, тоді зубці стають м'якими та швидко згнивають. Для профілактики раджу обробляти посадки часнику препаратами Гарт (20–25 г на 5–8 л води), Захисник (14–16 мл на 5 л води) або Фундазим (10 г на 5 л води).

Як правильно пасинкувати часник?

Проводити пасинкування потрібно дуже обережно і поступово, видаляючи тільки мінімальну кількість непотрібних бічних пагонів за один прийом. Потрібно своєчасно видаляти зайві пасинки і листову масу.

Як правильно солити часник? Як правильно солити часник …
Коли закипить – заливаємо, залишаємо на 3 тижні. Кожен день в один і той же час потрібно зливати розсіл і … Як правильно солити зелений часник. Часник, приготований таким простим способом …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *