Як зберегти зелень кінзи в домашніх умовах?
В морозильну камеру зелень кладуть, коли хочуть зберегти її на довший час, найчастіше – це на зиму. Таким чином можна зберігати кінзу, петрушку, кріп, естрагон, селера, зелену цибулю, шпинат, щавель.
Як заморозити кінзу?
Складіть листочки кінзи в пакети, максимально видавіть з них повітря, закрийте і покладіть в морозилку. Все! Коли знадобиться, дістаньте пакет із замороженою кінзою з морозилки, візьміть частину зелені і покладіть пакет із зеленню назад. Кеш
Як зберігати кінзу в холодильнику?
Кінза є дуже делікатною зеленню, тому досить погано переносить високу температуру і низьку вологість. З цієї причини зберігати її просто на кухонній полиці не бажано. Якщо ви хочете, щоб вона ще якийсь час після зрізання залишалася свіжою, спробуйте тримати її в холодильнику.
Як зберегти кінзу на зиму: корисні поради та рецепти
1 Корисні поради для збереження кінзи на зиму; 2 Запасання кінзи в сушеному вигляді; 3 Заморозка кінзи для збереження; 4 Консервація кінзи у вигляді песто; 5 Рецепти використання збереженої …
Залишити відповідь