Як зберегти зелень кінзи на зиму

Як зберегти зелень кінзи в домашніх умовах?

В морозильну камеру зелень кладуть, коли хочуть зберегти її на довший час, найчастіше – це на зиму. Таким чином можна зберігати кінзу, петрушку, кріп, естрагон, селера, зелену цибулю, шпинат, щавель.

Як заморозити кінзу?

Складіть листочки кінзи в пакети, максимально видавіть з них повітря, закрийте і покладіть в морозилку. Все! Коли знадобиться, дістаньте пакет із замороженою кінзою з морозилки, візьміть частину зелені і покладіть пакет із зеленню назад. Кеш

Як зберігати кінзу в холодильнику?

Кінза є дуже делікатною зеленню, тому досить погано переносить високу температуру і низьку вологість. З цієї причини зберігати її просто на кухонній полиці не бажано. Якщо ви хочете, щоб вона ще якийсь час після зрізання залишалася свіжою, спробуйте тримати її в холодильнику.

Як зберегти кінзу на зиму: корисні поради та рецепти
1 Корисні поради для збереження кінзи на зиму; 2 Запасання кінзи в сушеному вигляді; 3 Заморозка кінзи для збереження; 4 Консервація кінзи у вигляді песто; 5 Рецепти використання збереженої …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *