Чим замульчувати полуницю на зиму

Вкривати полуницю на зиму краще за все сухим листям, скошеною травою, соломою або хвоєю. При цьому мульчу потрібно розкладати товстим шаром не на самі кущі, а переважно на ґрунт навколо і між ними. Тоді мульчування полуниці буде максимально ефективним.9 трав. 2020 р.

Як правильно заморозити полуницю на зиму?

Основний спосіб заморожування полуниці Поріжте полуницю на шматочки, якщо вона завелика. Готову полуницю викладіть на піднос і поставте в морозилку. Після заморожування перекладіть ягоди в маркований пакет для заморозки. Стисніть пакет, щоб вийшло все зайве повітря, та покладіть у морозилку.

Де зберігати полуницю в домашніх умовах?

Оптимальна температура зберігання полуниці – 0-2ºC. Зберігати ягоди полуниці краще в спеціальному нижньому висувному відсіку холодильника для фруктів і овочів.

Як правильно замульчувати полуницю?

Мульчу викладають довкола кущів та на вільне місце на грядці, не засипаючи сам кущик. Будь-яку мульчу органічного походження укладають шаром 5-7 см. Не застосовують мульчування тільки при суцільній посадці, коли полуниця зростає суцільним килимом і замульчувати її просто неможливо. Кеш

Як укривати полуницю на зиму і коли це краще робити


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *