Паста з базиліка з часником на зиму

Як можна зберігати базилік на зиму?

Ще один спосіб заморожування базиліка – з водою. Подрібніть вимиту пряність і розкладіть по невеликих ємностях (можна використовувати форми для льоду) і залийте водою. Заморозьте. Готові кубики перекладіть у пакети, які потім зберігайте у морозильній камері холодильника.

Що можна зробити з базиліком на зиму?

Замороження базиліку на зиму І відразу ж поміщають його в крижану воду. Розкладають чисті рушники або паперові, і на них акуратно викладають листя, щоб просушити. Після даних процедур, базилік розфасовують в порційні пакетики і поміщають в морозильну камеру.

Як довго зберігати базилік?

У холодильнику свіжий базилік зберігається в середньому один тиждень. Якщо використати додаткові інгредієнти – сіль, оливкову або будь-яку іншу рослинну олію, то термін зберігання досягне декілька тижнів. Заморожений або маринований базилік зберігається найдовше. В даному випадку період зберігання декілька місяців.

Паста з базиліком: як приготувати на зиму, рецепт
Паста з базиліка на зиму. Паста з базиліком – прекрасний спосіб зберегти смак і аромат прянощі на всю зиму. Свіжі трави не зникають з прилавків круглий рік, але …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *