Як скинути пароль за допомогою командного рядка: докладний посібник

Забутий або втрачений пароль від облікового запису користувача може стати справжньою проблемою та перешкодою для доступу до цінної інформації, що зберігається на комп'ютері. Однак, якщо ви маєте доступ до командного рядка системи, ви можете скинути пароль і відновити свій обліковий запис.

Командний рядок – це зручний інструмент для керування комп'ютером та виконання різних операцій в операційній системі. За допомогою командного рядка можна відновити доступ до облікового запису користувача, скинувши пароль.

Однак майте на увазі, що скидання пароля через командний рядок вимагає доступу до адміністративних прав на комп'ютері. Якщо ви не є адміністратором, цей метод відновлення доступу може бути недоступним для вас. Тим не менш, якщо у вас є права адміністратора, ви можете використовувати командний рядок для скидання пароля та відновлення доступу до системи.

Як скинути пароль за допомогою командного рядка
КрокОпис
1Увійдіть у командний рядок
2Введіть команду "net user" та натисніть Enter
3Знайдіть ім'я користувача, для якого хочете скинути пароль
4Введіть команду "net user [ім'я_користувача] *" і натисніть Enter(замість [ім'я_користувача] вкажіть фактичне ім'я користувача)
5Введіть новий пароль та натисніть Enter
6Підтвердьте новий пароль та натисніть Enter
7Пароль успішно скинутий

Як забрати пароль за допомогою командного рядка?

Метод 1. Обліки користувачів

  1. У «Пусці» вводимо cmd.
  2. Набираємо команду "netplwiz".
  3. Забираємо пташку в чекбоксі, який включає залогінення на ім'я користувача і введення пароля.

Як скинути забутий пароль Windows?

Скидання пароля локального облікового запису Windows 10

  1. Клацніть на посилання Скидання пароля на екрані входу. Якщо замість цього ви використовуєте PIN-код, див. Проблеми, пов'язані з входом за допомогою PIN-коду. …
  2. Дайте відповідь на контрольні питання.
  3. Введіть новий пароль.
  4. Увійдіть у систему звичайним чином з новим паролем.

Як зняти пароль під час входу до Windows 10?

"Натисніть клавіші Win + R (де Win – клавіша з емблемою ОС) і введіть netplwiz і натисніть Ок. Далі виберіть користувача, для якого потрібно прибрати запит пароля та зніміть позначку з «Вимагати введення імені користувача та пароля».

Як змінити пароль адміністратора?

Увійдіть в консоль VM під обліковим записом адміністратора. Натисніть Пуск → Служби Windows → Панель керування → Облікові записи користувачів. Натисніть Керування іншим обліковим записом та виберіть обліковий запис, для якого потрібно змінити пароль. Натисніть Змінити пароль.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *