Скільки варити варення з ожини?
Варіть сироп на повільному вогні близько 3 хвилини. Потім в кавовий сироп викладіть промиті і просушені ягоди ожини. На сильному вогні прогрійте суміш, поки не з'являться перші ознаки закипання, і варіть ожинове варення на повільному вогні близько 20-25 хвилин. Кеш
Що можна приготувати з ожини на зиму?
Якщо вам пощастило роздобути свіжу (чи навіть морожену) ожину, раджу неодмінно приготувати з неї джем. Цю ягоду можна заготовляти на зиму так само, як і малину – варити варення (звичайне і п'ятихвилинку в один захід), конфітюр, повидло. Все дуже смачно й дуже корисно. Кеш
Як правильно робити варення?
– Варити варення найзручніше у великій каструлі або мисці, де його можна добре перемішувати. Підготовлені плоди потрібно скласти в миску, залити гарячим цукровим сиропом і витримати 3-4 години, щоб сироп просочив ягоди або плоди. Готовий сироп повинен бути прозорим, підігрітим до температури не нижче 90° С.
Варення з ожини – простий рецепт (з фото і відео) | «Все …
Весь процес приготування ожинового варення за цим рецептом знятий на відео, раджу переглянути його: В кінці відео видно яким виходить варення. Поки гаряче, то …
Залишити відповідь