Як правильно готувати маш?
Як варити маш зелений
- Готуємо необхідні продукти.
- Боби добре промиваємо. …
- Викладаємо боби в каструлю. …
- Заливаємо маш гарячою водою. …
- Ставимо на плиту і чекаємо на закипання. …
- Коли маш звариться, він збільшиться у розмірах, а практично вся вода вбереться. …
- Маш можна вживати як гарнір або додавати до інших страв.
Як вживати маш?
Вперше маш почали культивувати ще 5000 років тому. Горох вживають в їжу цілим, очищеним або пророщеним. Час варіння машу — близько 40 хвилин, легко розварюється, не викликає газоутворень і здуття живота.
Як росте маш?
Росте зазвичай вертикально, але є кущові і повзучі різновиди. Висота рослини варіюється від 20 до 150 см, листя яйцевидної форми, темно-зеленого кольору. Насіння маш мають розмір гороху і довгасту овальну форму. Смак квасолі м'який і тонкий. Кеш
Маш – золотиста квасоля | Хазяїн. Дім. Сад. Город
При вирощуванні маш городники повинні застосувати ті ж методи, які використовуються для вирощування квасолі. Маш – …
Залишити відповідь