Маш як вирощувати

Як правильно готувати маш?

Як варити маш зелений

  1. Готуємо необхідні продукти.
  2. Боби добре промиваємо. …
  3. Викладаємо боби в каструлю. …
  4. Заливаємо маш гарячою водою. …
  5. Ставимо на плиту і чекаємо на закипання. …
  6. Коли маш звариться, він збільшиться у розмірах, а практично вся вода вбереться. …
  7. Маш можна вживати як гарнір або додавати до інших страв.

Як вживати маш?

Вперше маш почали культивувати ще 5000 років тому. Горох вживають в їжу цілим, очищеним або пророщеним. Час варіння машу — близько 40 хвилин, легко розварюється, не викликає газоутворень і здуття живота.

Як росте маш?

Росте зазвичай вертикально, але є кущові і повзучі різновиди. Висота рослини варіюється від 20 до 150 см, листя яйцевидної форми, темно-зеленого кольору. Насіння маш мають розмір гороху і довгасту овальну форму. Смак квасолі м'який і тонкий. Кеш

Маш – золотиста квасоля | Хазяїн. Дім. Сад. Город
При вирощуванні маш городники повинні застосувати ті ж методи, які використовуються для вирощування квасолі. Маш – …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *