Як правильно заморозити терті кабачки?
Спочатку кабачки потрібно вимити, витерти насухо та нарізати кубиками. У такій формі їх зручно буде додавати у супи та овочеві страви. Потім необхідно скласти підготовлені до заморозки овочі у маленькі пакетики, поділивши їх на порції. Щільно зав'язати пакети та відправити у морозильну камеру. Кеш
Як морозити кабачок?
Всипте у киплячу воду порізані кабачки і бланшуйте 3 хвилини, періодично помішуючи, щоб усі шматочки занурились у воду. Висипте кабачки в друшляк і залиште, щоб стекла вода. Охолоджені кабачки невеликими порціями перекласти у пакети, або контейнери для зберігання в морозилці.
Як зберігати кабачки в морозилці?
Потрібно помити кабачки, просушити, очистити їх від усього зайвого. Потім необхідно лише нарізати їх кубиками розміром 1-2 сантиметри й пробланшувати їх протягом трьох хвилин. Наприкінці кабачки варто просушити , скласти невеликими порціями у пакети чи харчові контейнери та відправити на зберігання у морозилку.
Як заморозити кабачки на зиму – чотири способи | Здоров’я
Categories:
Tags:
Залишити відповідь