Чи можна морозити червону смородину

Червона смородина або порічки – це дуже смачні, корисні ягоди, які можна їсти свіжими, додавати в компот, варити варення, робити з них начинку для різної випічки. А ще, порічки можна заморожувати.

Як зберегти червону смородину на зиму?

Деякі господині радять морозити смородину з цукром. Цей спосіб зручний тим, що ягода, пересипана цукром, практично не мнеться і не псується, позаяк цукор поглинає вологу. На 250 г ягоди потрібно 2 столові ложки цукру. Для заморозки використовують пластикові контейнери.

Як краще заморозити смородину?

Для цього необхідно ягоди промити, очистити від сміття та листочків. Викладаємо їх на вафельний або паперовий рушник, щоб увібралася зайва волога. Можна відразу ж заморожувати або ж викласти на чистий пластиковий лоток в один шар і поставити його в морозильну камеру на декілька годин.

Як краще зберегти смородину на зиму?

Щоб зберегти чорну смородину в свіжому вигляді, вам потрібно розкласти її в контейнери і обмотати їх тканиною. Потім покладіть їх в морозилку. Так взимку ви зможете насолодитися смаком свіжих ягід.

Два кращих способи – як заморозити смородину …
Свіжі ягоди цілком можна надовго зберегти в заморожуванні. УНІАН розповість, як краще заморозити чорну смородину або червону з цукром і без.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *