Як заготовити яблука

Як правильно зберігати яблука в домашніх умовах?

Місце зберігання з оптимальними умовами Найкомфортніша температура від +3 до +5 градусів, при ній зберігається соковитість фруктів. Дуже сухе і дуже вологе приміщення теж не підійде. Темне і прохолодне приміщення, таке як льох, ідеально підходить для довгого зберігання яблук.

Як краще зберігати яблука в погребі?

Як зберігати яблука в погребі чи підвалі Невеликі партії фруктів (до 4 кг) можна викласти в поліетиленовий пакет з дірками і підвісити до стелі. Для довгого зберігання плоди викладають в ємність і перекладають шари яблук піском деревною стружкою, папером або сухим піском.

Що можна приготувати з яблук?

Яблука – це джерело вітамінів і мікроелементів. Їх додають у пироги, тістечка, тарти і торти, їх можна запікати в духовці, готувати на грилі й карамелізувати на пательні, а ще варити варення та робити джем. Яблука можуть бути одним з інгредієнтів у салаті, рагу та форшмаці.

Як заготовити яблука на зиму – простий рецепт мочених …
Спосіб приготування: Вибрати цілі плоди без ушкодження. Вимити. Щільно покласти в чисту трилітрову банку. Додати лавровий лист, чорний перець, …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *