Чи можна зберігати гарбуз за кімнатної температури

Найбільш доречна температура зберігання становить від 5 до 15° С. Стиглі і здорові гарбузи можуть відмінно зберігатися навіть за кімнатної температури більше 6 місяців. Дрібні, недостиглі, пошкоджені плоди намагайтеся швидше переробити.10 лист. 2020 р.

Як зберігати гарбузи в домашніх умовах?

Кращими умовами вважаються температура повітря від 4 до 9°C і вологість 70%. Якщо у вас є льох або комора, то помістіть урожай туди. Підходящим місцем для зберігання культури у квартирі вважається лоджія. Як тільки ви визначилися з локацією, покладіть гарбузини на невеликій відстані один від одного.

Як довго можна зберігати гарбуз?

У холодильнику при температурі + 3 ° + 4 ° пpoлeжuть близько 10 днів. Зpiз закривають плiвкoю і поміщають у відділення для овочів. Якщо щільно упакувати гарбуз в фольгу, то він буде зберігатися в два рази довше.

Як правильно заморозити гарбуз?

Гарбуз треба почистити та порізати кубиками. Розмір кубиків залежить від того, що саме ви будете готувати. Нарізаний гарбуз треба викласти на деко одним шаром та поставити в морозилку. Коли гарбуз замерзне – перекладіть його в пакети та поверніть назад в морозильну камеру.

Як зберегти гарбуз
У холодильнику нерозрізаний гарбуз можна зберігати до 3 місяців. Розрізаний гарбуз закрийте на зрізі плівкою і зберігайте в холодильнику не більше 3-4 днів.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *