Як квасити зелені помідори у відрі?
Розсіл готується за наведеними вище пропорціям: на 10 л 2 склянки солі і стакан цукру. На дно відра укладають приблизно 1/3 частина прянощів з листям, потім 2-3 шари томатів, трохи прянощів з листям, знову помідори. Так робимо, поки не заповниться відро. Не забуваємо про зубчики часнику і шматочки коренів хрону. Кеш
Як зробити щоб дозріли зелені помідори?
Якщо плоди досить великі, їх можна зривати в зеленому стані. Щоб прискорити дозрівання зелених томатів, до них потрібно додати 2-3 червоних. Зрілі томати виділяють газ етилен і прискорюють цей процес. Зберігати недозрілі помідори варто при температурі приблизно +25°C.
Як використати зелені помідори?
Рятуємо зелені помідори: 10 смачних заготовок на зиму
- 1 Пікантні зелені помідори
- 2 Салат із зелених помідорів з морквою
- 3 Мариновані зелені помідори без стерилізації
- 4 Помідори «Пальчики оближеш»
- 5 Фаршировані зелені помідори на зиму
- 6 Закуска з зелених помідорів по-грузинськи
- 7 Гострий соус з зелених помідорів
Бочкові помідори у відрі: рецепт приготування
При такому рецепті помідори отримаються кисло-солоні, дуже ядрі, як бочкові. На трилітрову банку нам знадобляться: зелені помідори – два кілограми, порошок гірчичний – 20 грамів, сіль – 60 грам, цукровий пісок – одна чайна ложка, чорний перець – 7-10 горошин, перець запашний – 5-7 …
Залишити відповідь