Бочкові помідори зелені у відрі

Як квасити зелені помідори у відрі?

Розсіл готується за наведеними вище пропорціям: на 10 л 2 склянки солі і стакан цукру. На дно відра укладають приблизно 1/3 частина прянощів з листям, потім 2-3 шари томатів, трохи прянощів з листям, знову помідори. Так робимо, поки не заповниться відро. Не забуваємо про зубчики часнику і шматочки коренів хрону. Кеш

Як зробити щоб дозріли зелені помідори?

Якщо плоди досить великі, їх можна зривати в зеленому стані. Щоб прискорити дозрівання зелених томатів, до них потрібно додати 2-3 червоних. Зрілі томати виділяють газ етилен і прискорюють цей процес. Зберігати недозрілі помідори варто при температурі приблизно +25°C.

Як використати зелені помідори?

Рятуємо зелені помідори: 10 смачних заготовок на зиму

  1. 1 Пікантні зелені помідори
  2. 2 Салат із зелених помідорів з морквою
  3. 3 Мариновані зелені помідори без стерилізації
  4. 4 Помідори «Пальчики оближеш»
  5. 5 Фаршировані зелені помідори на зиму
  6. 6 Закуска з зелених помідорів по-грузинськи
  7. 7 Гострий соус з зелених помідорів

Бочкові помідори у відрі: рецепт приготування
При такому рецепті помідори отримаються кисло-солоні, дуже ядрі, як бочкові. На трилітрову банку нам знадобляться: зелені помідори – два кілограми, порошок гірчичний – 20 грамів, сіль – 60 грам, цукровий пісок – одна чайна ложка, чорний перець – 7-10 горошин, перець запашний – 5-7 …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *