Як приготувати редьку

Як правильно їсти чорну редьку?

Чорну редьку зазвичай їдять у салатах в тертому чи подрібненому вигляді. Саме так овоч зберігає максимум корисних властивостей. Однак, з редькою можна приготувати багато яскравих і незвичайних страв. Її маринують, смажать, варять і роблять пюре або додають до супів.

Що можна лікувати чорну редьку?

Завдяки протимікробним властивостям свіжонатертий коренеплід і сік з нього можна застосовувати для лікування гнійних ран та виразок. Сік редьки рекомендують застосовувати за бронхітів, кашлю, захворювань печінки, піску і каменів у нирках і сечовому міхурі.

Як їсти білу редьку?

Біла редька — універсальний коренеплід, який можна їсти сирим та готувати. Вона підходить для тушкування в соусах на основі олії або вершків. Її можна нарізати тонкими скибочками або натерти на тертці та подавати з хлібом, олією та сіллю або додати в салати.

Що приготувати з редьки: 5 простих рецептів – bit.ua
Рис з імбиром та редькою рис – 1 склянка редька – 2 шт. цибуля – 1 шт. часник – 2-3 зубчики імбир – невеликий шматочок сіль, перець – за смаком куркума – щіпка рослинна олія Рис відварюємо згідно з інструкцією на упаковці. Редьку та цибулю чистимо, дрібно рубаємо ножем. Імбир трьом на …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *